Tietosuojakäytäntö

YKSITYISYYS & EVÄSTE KÄYTÄNTÖ

Minimum Deposit Casinos (”MDC”) on rekisterinpitäjä sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Näiden lakien nojalla MDC vastaa henkilökohtaisista tietodoistasi ja niiden suojaamisesta ja käsittelystä.

Tämä tietosuojakäytäntö esittää, miten voimme suojella ja käsitellä tietoja, jotka voidaam tulkita henkilötiedoiksi. Lue huolellisesti. Jos et hyväksy tämän käytännön sisältöä, sinun on lopetettava tuotteidemme käyttö.

Huomioithan, että henkilötietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa jotka ovat saatavilla muille yrityksille kuin MDC. Tällöin kaikki yritykset joilla on pääsy tietohin noudattaa tämän käytännön ehtoja.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT JOTKA ANNAT MEILLE

Tämä sivusto on saatavilla ja käytettävissa, ilman rekisteröintiä ja ilman henkilötietojen luovuttamista.

Voi valita saada meiltä tietoja promootionaalisista tarjouksista, mukaanlukien bonuksia, liittymällä meidän postituslistalle tai push-ilmoitus listalle.

Sinulla on oikeus milloin tahansa lopettaa sellaisten viestien vastaanottaminen. Voit tehdä tämän kirjoittamalla meille tai painamalla “Unsubscribe”-painiketta sähköpostissa tai push-ilmoituksessa, jonka saat meiltä.

Jos kirjoitat meille voimme pitää todisteita kyseisestä kanssakäynnistä.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT JOITA KERÄÄMME AUTOMAATTISESTI

Keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti sinulta. Tämä sisältää:

  • IP-osoite
  • Päivämäärä ja kellonaika, kun tulit palvelumme
  • Laitteistot, ohjelmistot tai internetselain joita käytät
  • Tietoja tietokoneiden käyttöjärjestelmästä kuten kieliasetus ja ohjelmien versiot
  • Tietoja napsautuksia ja sivuista joita katsoit
  • Tietoja, jotka määrittävät matkapuhelimesi ja ominaisuudet laitteen suorituskyvystä

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Me keräämme ja analysoimme näitä tietoja parantaaksemme palvelumme tasoa ja ymmärtääksemme, miten käyttäjämme hyödyntävät palveluitamme.

Me saatamme raportoida keräämiämme tietoja käyttäjien toiminnasta ja malleista kolmansille osapuolille siten, että sinua ei voida tunnistaa.

Lähetämme meidän sähköposti ja push-ilmoituksia, jotka liittyvät tuotteisiin ja palveluihin niille, jotka ovat valinneet vastaanottaa tällaisia viestejä. Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ja markkinointi syistä, ellei meillä ole nimenomaista lupaa tehdä niin.

TIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA

Käsittelemme henkilötietoja useiden oikeusyiden lomassa. Nämä oikeusperustat esitetään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdassa.

Tietojasi voidaan ja saatetaan käsitellä edellyttäen, että olemme saaneet suostumuksesi käsittelyä varten. Tällaisia tietoja käsiteltäessä voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin tai klikkaamalla ”unsubscribe”-painiketta, kun otamme sinuun yhteyttä.

Saatamme käsitellä henkilötietoja tarvittaessa noudattamaan sopimuksen, jossa rekisteröity on osallisena.

Saatamme käsitellä henkilötietoja kun yrityksellä on oikeudellinen velvoite, joka tietoja käsittelyä vaaditaan.

Saatamme käsittellä henkilökohtaisia tietoja, kun käsittely on tarpeen ja oikeutetun intressin mukaista meidän yrityksellemme. Poikkeus käsittelyyn on kun kyseinen intressin syrjäyttävät etuja ja/tai perusoikeudet tunnistettun tai tunnistettavissa olevan ihmisen, jolle nämä henkilötiedot kuuluvat.

EVÄSTEIDEN TIEDOT

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat datapaketteja tietokoneessa jotka muistavat oman toimintasi selatessasi verkkosivuja.

Evästeiden tarkoitus on auttaa ymmärtämään sinun toimintaa verkkosivuilla.

Käytämme evästeitä parantaakseen palvelujamme esimerkiksi näyttämään osuvampia tarjoaa seuraavalla kerralla kun vierailet sivustollamme.

Käyttämällä tätä sivustoa annat suostumuksesi evästesääntöihin ja meidän evästeiden käytölle.

Voit poistaa käytöstä tai poistaa evästeitä selaimen asetuksista ja monet selaimet tarjoavat erinomaisia oppaita, kuten:

Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&p=cpn_cookies

Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Cookies

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835

Safari 5 Macille: https://support.apple.com/ie

Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/en/cookies.html

Evästeiden Tyyppejä

”Ensimmäisen osapuolen evästeet” ovat evästeitä, joita käyttää MDC tai domainia ylläpitävä taho.

”Kolmannen osapuolen evästeet” ovat palveluita, jotka voivat käyttää evästeitä domainimme kautta. Tässä on tietoja yleisitä evästeistä, joita käytämme ja miten ne hyödyntävät joitakin perustietoja.

Google Analytics – Googlen asettama. Tämä on kolmannen osapuolen eväste, joka tarjoaa meille analyyttisiä tietoja sivun käytöstä. Tämän evästeen kesto on kaksi vuotta.

Google AdWords – Googlen asettama. Tämä on kolmannen osapuolen eväste, minkä ansiosta voimme tuoda kävijöitä sivustolle käyttämällä Google AdWordsia. Tämän evästeen kesto on kaksi vuotta.

Cloudflare – Cloudflaren asettama. Eväste vaaditaan Cloudflare suojausominaisuuksia varten. Se ei tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja. Tämän evästeen on kesto on 12 kuukautta.

Huomaa, että mainostajat käyttävät evästeitä ja me emme hallitse näitä evästeitä.

Kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat henkilötietoja, tietoturvaa ja evästeitä ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]